LIVE Război în Ucraina, ziua 369: Ucraina, pregătită pentru o „mișcare disperată” a Rusiei în Transnistria / Putin face noi schimbări la vârful armatei / Atac al partizanilor în Belarus / Liderul din Transnistria spune că situația din regiune este „tensio (2024)

Statele Unite au avertizat China de consecințe grave în cazul în care ar furniza arme pentru a sprijini invazia Rusiei în Ucraina, în timp ce un general de rang înalt de la Kiev a fost în orașul Bahmut, aflat pe linia frontului, unde apărătorii ucraineni rezistă în fața atacurilor constante.

SINTEZA ZILEI

 • Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a recunoscut luni seara că situația trupelor sale în jurul Bahmut, în estul țării, devine foarte dificilă, potrivit AFP. „Situația devine din ce în ce mai complicată”, a declarat el în mesajul său zilnic. „Inamicul distruge în mod sistematic tot ceea ce poate fi folosit pentru a ne proteja pozițiile”, a adăugat el, numindu-i pe soldații ucraineni angajați în luptă „adevărați eroi”.
 • Rusia vrea să încercuiască Bahmutul înainte ca solul să se dezghețe și să se facă noroi. Forțele rusești încercau luni să închidă cercul din jurul micului oraș minier Bahmut, în timp ce ploaia și dezghețul de la începutul primăverii au transformat câmpurile de luptă din estul Ucrainei în noroi, ceea ce ar putea împiedica ambele părți în încercarea lor de a prelua inițiativa, potrivit Reuters.
 • Rusia nu va relua discuțiile START până când Washingtonul nu va asculta Moscova. Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat marți că Rusia nu va relua participarea la tratatul START privind armele nucleare până când Washingtonul nu va asculta poziția Moscovei. Vorbind pentru cotidianul Izvestia, Peskov a mai spus că NATO, „acționează ca un singur bloc, nu numai ca adversari, ci ca dușmani”, potrivit Reuters.
 • Ucraina a declarat luni că este pregătită pentru o eventuală „mișcare disperată” a Rusiei în ceea ce privește Transnistria, dând asigurări că nu va permite niciodată unor avioane militare rusești să poată debarca trupe în regiune.
 • Locuitorii de pe coasta de sud a Crimeei au raportat luni un „mic cutremur”, a anunțat Oleg Krîucikov, consilier al guvernatorului instalat de ruși în regiune, veste care a provocat rapid îngrijorare în Rusia.
 • A treia oară a fost cu ghinion: O înregistrare video apărută pe rețelele de socializare arată cum un nou blindat rusesc e distrus în luptele din jurul orașului Vuhledar din regiunea Donețk, unde vehiculele de luptă ale Moscovei au suferit un veritabil dezastru zilele trecute.
 • FT: Putin a decis în secret să invadeze Ucraina. Lavrov și oligarhii ruși nu au știut nimic. Invazia Ucrainei a fost decisă numai de Vladimir Putin și de un cerc foarte restrâns de consilieri ai săi, care nu îi includea nici pe directorii de la Kremlin, nici pe ministrul de externe, Serghei Lavrov.
 • Secretarul Trezoreriei SUA, Janet Yellen, a declarat luni că Rusia ar trebui să suporte costurile pagubelor provocate de invazia ei în Ucraina, dar există „obstacole legale semnificative” în calea confiscării activelor majore îngheţate ale Rusiei.
 • UE a anunțat luni că prelungește cu un an sancțiunile împotriva Belarusului pentru continuarea represiunii de către regimul lui Alexander Lukașenko și pentru sprijinul acordat de acesta războiului dus de Rusia în Ucraina, potrivit AFP.

Cele mai noi informații despre războiul din Ucraina, ziua 369, LIVETEXT:

00:35Rusia nu va relua discuțiile START până când Washingtonul nu va asculta Moscova

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat marți că Rusia nu va relua participarea la tratatul START privind armele nucleare până când Washingtonul nu va asculta poziția Moscovei. Vorbind pentru cotidianul Izvestia, Peskov a mai spus că NATO, „acționează ca un singur bloc, nu numai ca adversari, ci ca dușmani”, potrivit Reuters.

23:54Prodi: Putin mi-a cerut să fac presiuni la Napolitano, pentru ca Berlusconi să-și recupereze pașaportul, să meargă la petrecerea sa

Președintele rus Vladimir Putin i-a cerut lui Romano Prodi „să facă presiuni asupra președintelui de atunci al Italiei, Giorgio Napolitano, să-i permită lui Berlusconi să-și recupereze pașaportul, care îi fusese retras din motive legale, pentru a-i permite să meargă la petrecerea pentru ziua lui de naștere”.

23:29Locuitorii de pe coasta de sud a Crimeei au raportat luni un „mic cutremur”, a anunțat Oleg Krîucikov, consilier al guvernatorului instalat de ruși în regiune, veste care a provocat rapid îngrijorare în Rusia.

23:22Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a recunoscut luni seara că situația trupelor sale în jurul Bahmut, în estul țării, devine foarte dificilă, potrivit AFP.

„Situația devine din ce în ce mai complicată”, a declarat el în mesajul său zilnic. „Inamicul distruge în mod sistematic tot ceea ce poate fi folosit pentru a ne proteja pozițiile”, a adăugat el, numindu-i pe soldații ucraineni angajați în luptă „adevărați eroi”.

22:58 Ukrenergo a restabilit alimentarea cu electricitate în Odesa, în urma unei întreruperi neașteptate, a anunțat compania energetică privată ucraineană DTEK.

Aproape toată regiunea Odesa a suferit o întrerupere temporară a energiei electrice în dimineața zilei de 27 februarie, când o linie de înaltă tensiune a fost deconectată în mod neașteptat, provocând o situație de urgență, potrivit Kyiv Independent.

22:28Ministrul Agriculturii: Rusia obstrucționează coridorul de cereale, prețurile alimentelor ar putea crește la nivel mondial

Criza alimentară mondială a fost parțial rezolvată în iulie, când s-a ajuns la un acord privind cerealele susținut de ONU, ceea ce a obligat Rusia să deblocheze trei porturi din regiunea Odesa pentru navele de marfă care transportă produse agricole.

Inițiativa privind cerealele din Marea Neagră, așa cum este denumită oficial, a fost prelungită în noiembrie pentru încă 120 de zile și urmează să fie reînnoită în martie.

Între timp, se presupune că Rusia a deraiat inițiativa care a avut succes anterior și care a permis Ucrainei să exporte lunar peste 6 milioane de tone de produse agricole, apropiindu-se de cifrele din 2021, potrivit Kyiv Independent.

Ucraina afirmă că este pregătită pentru o „mișcare disperată” a Rusiei în Transnistria

21:54A treia oară a fost cu ghinion: O înregistrare video apărută pe rețelele de socializare arată cum un nou blindat rusesc e distrus în luptele din jurul orașului Vuhledar din regiunea Donețk, unde vehiculele de luptă ale Moscovei au suferit un veritabil dezastru zilele trecute.

21:35FT: Putin a decis în secret să invadeze Ucraina. Lavrov și oligarhii ruși nu au știut nimic

Invazia Ucrainei a fost decisă numai de Vladimir Putin și de un cerc foarte restrâns de consilieri ai săi, care nu îi includea nici pe directorii de la Kremlin, nici pe ministrul de externe, Serghei Lavrov. Iar ceea ce în planul președintelui rus trebuia să fie „un strălucitor și relativ nesângeros război-fulger”, cu ocuparea Kievului finalizată în câteva zile, s-a dovedit a fi „o mlaștină de proporții istorice pentru Rusia”.

20:55Rusia vrea să încercuiască Bahmutul înainte ca solul să se dezghețe și să se facă noroi

Forțele rusești încercau luni să închidă cercul din jurul micului oraș minier Bahmut, în timp ce ploaia și dezghețul de la începutul primăverii au transformat câmpurile de luptă din estul Ucrainei în noroi, ceea ce ar putea împiedica ambele părți în încercarea lor de a prelua inițiativa, potrivit Reuters.

20:35Secretarul Trezoreriei SUA, Janet Yellen, a declarat luni că Rusia ar trebui să suporte costurile pagubelor provocate de invazia ei în Ucraina, dar există „obstacole legale semnificative” în calea confiscării activelor majore îngheţate ale Rusiei.

20:20UE prelungește cu încă un an sancțiunile împotriva Belarusului

UE a anunțat luni că prelungește cu un an sancțiunile împotriva Belarusului pentru continuarea represiunii de către regimul lui Alexander Lukașenko și pentru sprijinul acordat de acesta războiului dus de Rusia în Ucraina, potrivit AFP.

20:06La Paris, comunitatea ucraineană comemorează „trista” aniversare a războiului

Comunitatea ucraineană din Paris a comemorat vineri aniversarea „tristă” a invaziei rusești în Ucraina, acum un an, cu flori în mână și cu o furie „încă foarte vie”, potrivit AFP.

19:42Ucraina a declarat luni că este pregătită pentru o eventuală „mișcare disperată” a Rusiei în ceea ce privește Transnistria, dând asigurări că nu va permite niciodată unor avioane militare rusești să poată debarca trupe în regiune.

„Moskvich” vrea să folosească fier vechi pentru construcția de noi mașini

19:27 Șeful ONU pentru drepturile omului a condamnat luni invazia „fără sens” a Rusiei în Ucraina, la începutul unei sesiuni a Consiliului pentru Drepturile Omului, în cadrul căreia țările doresc să consolideze controlul asupra presupuselor crime de război ale Moscovei și să ridice problema tratamentului aplicat de China uigurilor musulmani, potrivit Reuters.

Volker Turk, înaltul comisar al ONU, într-unul dintre primele sale discursuri în fața celor 47 de membri ai Consiliului, a avertizat că realizările în domeniul drepturilor omului au fost restrânse și chiar inversate, citând invazia Rusiei în Ucraina ca exemplu de opresiune. Secretarul general al ONU, Antonio Guterres, a declarat într-un discurs separat că războiul a declanșat „încălcări masive” ale drepturilor.

18:51Secretarul Trezoreriei SUA, Janet Yellen, s-a întâlnit luni cu președintele ucrainean Volodimir Zelenski și cu alți oficiali cheie ai guvernului ucrainean într-o vizită surpriză în Ucraina pentru a reafirma sprijinul Washingtonului pentru Kiev, scrie The Guardian.

„America va fi alături de Ucraina atâta timp cât este nevoie”, i-a spus Yellen premierului Denys Shmyhal.

Following @POTUS’s visit to Ukraine, I’m in Kyiv to reaffirm our unwavering commitment to Ukraine, discuss ways we can continue our support – including through economic assistance – and pay tribute to the bravery of the Ukrainian people a year after Russia’s unprovoked invasion. pic.twitter.com/avJaabavX7

— Secretary Janet Yellen (@SecYellen) February 27, 2023

18:45 ​Fabrica de automobile „Moskvich”, cea care a preluat o parte a activităților Renault în Rusia anul trecut, propune folosirea deșeurilor de fier în producția de noi modele de mașini în contextul în care sancțiunile occidentale au afectat puternic industria auto rusă.

18:10Președintele Belarus, Alexander Lukașenko, un aliat al liderului rus Vladimir Putin, urmează meargă marți la Beijing, unde se va întâlni cu omologul său chinez Xi Jinping, vizita simbolizând adâncirea prăpastiei dintre SUA și China din cauza războiului din Ucraina, confor The Guardian.

Oficialii americani și-au petrecut weekendul reiterându-și îngrijorarea că Beijingul ia în considerare trimiterea de arme letale în Rusia, pe fondul încercărilor Chinei de a se poziționa drept mediator de pace.

Wizz Air suspendă toate zborurile către și dinspre Chișinău, din cauza „riscului ridicat din spațiul aerian al țării”

17:45 Gleb Pavlovski, un politolog rus originar din Odesa pe care Ucraina îl acuză că a propus otrăvirea fostului președinte Viktor Iușcenko, a murit la vârsta de 72 de ani.

17:32Wizz Air suspendă toate zborurile către și dinspre Chișinău, începând cu 14 marti, anunță compania, precizând că decizia vine ca „urmare a evoluțiilor recente din Moldova și a riscului ridicat, dar nu iminent, din spațiul aerian al țării”.

16:37FOTO O fotografie distribuită pe rețelele de socializare arată că armata rusă a trimis pe front o variantă nouă a unui tanc vechi, acesta fiind îmbunătățit cu componente care ar fi fost considerate de ultimă generație în urmă cu jumătate de secol.

15:59Transneft, compania care deţine monopolul asupra conductelor petroliere din Rusia, a anunţat luni că a început să pompeze petrol din Kazahstan spre Germania via Polonia, prin conducta Drujba, în timp ce, în paralel, a oprit livrările de petrol rusesc spre Polonia, informează Reuters citând agenţiile de presă ruseşti.

15:44Trupele ruse au atacat 11 regiuni din Ucraina în cursul ultimelor 24 de ore, potrivit datelor administraţiilor militare regionale, citate de EFE și Agerpres.

15:33Președintele rus Vladimir Putin continuă să remanieze conducerea armatei ruse pe fondul unei campanii care stagnează în Ucraina, în timp ce Moscova și-a schimbat comandantul de cel puțin cinci ori de la începutul invaziei în urmă cu un an, scrie The Moscow Times.

14:58Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, a refuzat să comenteze incidentul de pe aerodromul din Belarus, unde un avion rusesc A-50 de spionaj a fost avariat de partizani, potrivit Ukrainska Pravda.

„Nu avem nimic de spus aici. Informația a fost despre Belarus. Belerausul a negat. Nu este nimic de adăugat aici”, a spus Peskov.

Liderul de la Tiraspol spune că situația este „tensionată” în regiune

14:22Decizia Statelor Unite ale Americii de a livra Ucrainei tancuri Abrams a fost luată în urma presiunilor din partea Germaniei, potrivit unei declaraţii neaşteptate făcute recent de Washington, relatează DPA.

14:03Ministerul rus al Apărării a declarat luni că forțele sale au distrus un depozit de muniție ucrainean în apropiere de orașul Bahmut, doborând, de asem*nea, patru rachete HIMARS și cinci drone lansate de forțele ucrainene, transmite Reuters.

13:46Președintele rus Vladimir Putin va participa marţi la o şedinţă cu liderii FSB, serviciul de securitate internă, moştenitorul KGB, a anunţat purtătorul său de cuvânt, potrivit news.ro.

13:32Ministrul german de externe, Annalena Baerbock, a calificat luni drept „iresponsabil” anunțul președintelui Vladimir Putin potrivit căruia Rusia își suspendă participarea la tratatul de reducere a armelor nucleare New START cu Statele Unite, trasmite Reuters.

Luând cuvântul la sesiunea Consiliului ONU pentru Drepturile Omului de la Geneva, Baerbock a declarat că Putin, care a anunțat suspendarea săptămâna trecută, ar trebui să fie îndemnat să revină la acest tratat.

12:51Tiraspolul nu vede un pericol real la graniţe din partea Ucrainei, în ciuda avertismentelor alarmiste lansate de Moscova săptămâna trecută. Liderul transnistrean Vadim Krasnoselski a apreciat că situaţia din regiune este „tensionată” din cauza panicii şi a menţionat că va anunţa personal şi imediat populaţia dacă situația o va impune.

12:02Polonia a trimis primele transporturi de muniție în Ucraina chiar înainte de izbucnirea războiului, a declarat ministrul polonez al Apărării, Mariusz Blaszczak, pentru publicația Polska Metropolia Warszawska.

Moscova, îngrijorată de exploziile inexplicabile din Mariupol

11:54Ministrul turc de Externe, Mevlut Cavusoglu, a declarat luni că discuţiile cu Suedia şi Finlanda cu privire la ratificarea candidaturilor lor la aderarea la NATO vor fi reluate în 9 martie, după ce au fost suspendate în ianuarie ca urmare a unui protest la Stockholm în timpul căruia a fost ars un exemplar din Coran, conform Reuters şi AFP.

11:07Politologul rus Gleb Pavlovski, fost consilier al Kremlinului, a murit luni la vârsta de 71 de ani, în urma unei boli grave, scrie The Moscow Times. Acesta l-a ajutat pe Putin să câștige primele alegeri prezidențiale în anul 2000, iar din 2011 a devenit criticul președintelui rus.

10:57Andri Yermak, șeful Biroului președintelui Ucrainei, a publicat imagini despre care spune că arată luptele care se dau în Bahmut.

The head of the Office of the President of Ukraine Andrii Yermak published a video of fighting in #Bakhmut.

„The 93rd brigade works in the Fortress of Bakhmut. Orcs turned into \uD83D\uDC80”, – he wrote. pic.twitter.com/GEEtlMYul4

— NEXTA (@nexta_tv) February 26, 2023

10:38În anul de război declanșat de Rusia în Ucraina, copiii din această țară au fost forțați să se ascundă în subteran pentru o medie de aproximativ 920 de ore, echivalentul a 38,3 zile sau mai mult de o lună, arată datele Salvați Copiii. Sursele care adună informații oficiale pentru a calcula numărul și durata sirenelor de raid aerian pe teritoriul Ucrainei arată că un total de 16.207 de sirene au fost anunțate în ultimul an, cu o durată de aproximativ o oră, în medie.

10:11 Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră informează că, în cursul zilei de duminică, au intrat în România, prin punctele de la graniţă, peste 89.000 de persoane, dintre care 6.636 de cetăţeni ucraineni.

09:53Cel puțin 14 explozii au avut loc în jurul Mariupol, oraș important pentru Moscova, fiind singurul cucerit în 2022 pe care încă îl controlează, îi îngrijorează pe oficialii pro-ruși din orașul portuar, potrivit evaluării de luni dimineață a ministerului britanic al apărării.

09:34Rusia a pierdut 148.690 de soldați în Ucraina de la începutul invaziei, susține Statul Major General al forțelor armate ucrainene. 560 de militari ar fi fost eliminați în ultima zi.

Atac cu drone al rușilor în Kiev

08:52 Trupele rusești au atacat în noaptea de duminică spre luni Kievul și mai multe regiuni din Ucraina cu drone, potrivit Meduza.

Ucrainenii au reușit să doboare 11 din 14 drone kamikaze, potrivit datelor furnizat de Statul Major al Forțelor Armate ucrainene.

Kievul și mai multe regiuni din Ucraina au fost atacate de drone. O persoană a fost ucisă și alte patru rănite în Hmelnițki

Sistemele de apărare antiaeriană s-au declanșat la Kiev, în regiunea Kiev și în regiunea Cernihiv. De asem*nea, s-au auzit explozii în Hmelnițki și Zaporojie.

În urma atacului de noaptea trecută o personă a murit și alte patru au fost rănite în Hmelnițki, în vestul Ucrainei.

Administrația orașului Kiev a declarat că nouă drone au fost doborâte deasupra orașului. Potrivit informațiilor preliminare, nu s-au înregistrat victime sau avarii la infrastructură.

08:21Dmitri Medvedev, fost preşedinte al Federaţiei Ruse şi un fidel suporter al actualului şef de stat, Vladimir Putin, a afirmat, într-o declaraţie dată publicităţii luni, că furnizarea în continuare de arme Kievului riscă să conducă la o catastrofă nucleară globală, reiterându-şi ameninţarea nuclear în contextul războiului din Ucraina, informează Reuters.

07:51Forțele ucrainene susțin că au doborât un avion rusesc Su-25 cu un sistem portabil de apărare aeriană, scrie The Kyiv Independent.

Avionul Su-25 a fost doborât în apropiere de Avdiivka de Brigada 110 mecanizată din Ucraina, în regiunea Donețk.

Armata rusă își continuă operațiunile ofensive în direcția Avdiivka, dar fără succes, susține brigada, în timp ce forțele rusești ar suferi pierderi semnificative de personal și echipamente.

07:43Un avion militar rusesc de supraveghere A-50 a fost avariat duminică într-un atac cu drone pe un aerodrom din apropierea capitalei belaruse Minsk, au declarat partizani belaruși și membri ai opoziției în exil, transmite Reuters.

Scurtă recapitulare a evenimentelor recente:

 • Directorul CIA, William Burns, a declarat duminică că este „convins” că China ia în considerare furnizarea de arme Rusiei în războiul său din Ucraina, dar SUA nu au niciun indiciu că s-a luat o decizie sau că a fost livrat vreun echipament, potrivit AFP.
 • Departamentul de Stat al SUA reafirmă că „Crimeea este Ucraina”. Departamentul de Stat al SUA a reafirmat că peninsula „Crimeea este Ucraina”, într-o declarație a purtătorului de cuvânt Ned Price, pentru a marca împlinirea a nouă ani de la ocuparea teritoriului de către Rusia.
 • Comandantul forțelor terestre ucrainene, generalul-colonel Oleksandr Syrskyi, a mers în orașul asediat Bahmut pentru a ridica moralul și pentru a discuta strategia cu unitățile care apără orașul și satele din jurul acestuia în estul Ucrainei, a anunțat armata ucraineană.
 • Forțele armate ucrainene au declarat că Rusia continuă să își concentreze principalele eforturi pe desfășurarea de acțiuni ofensive de-a lungul părților Kupiansk, Lîman, Bahmut, Avdiivka și Shakhtar, care se află pe linia frontului.
 • Președintele ucrainean Volodimir Zelenski l-a demis pe Eduard Moskaliov din funcția de comandant al forțelor comune ale Ucrainei, care sunt angajate în luptele din regiunea Donbas. Nu a fost prezentat niciun motiv.
 • Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat, în discursul adresat naţiunii duminică seară, că presiunea Ucrainei şi presiunea lumii asupra Rusiei vor continua. Zelenski a subliniat că întâlnirile avute în această săptămână cu mai mulţi lideri, între care Joe Biden, Giorgia Meloni sau Pedro Sanchez, arată faptul că Ucraina are respectul întregii lumi.
 • Președintele Vladimir Putin a catalogat confruntarea cu Occidentul pe tema războiului din Ucraina drept o bătălie existențială pentru supraviețuirea Rusiei și a poporului rus – și a declarat că a fost nevoit să ia în considerare capacitățile nucleare ale NATO.
 • Fostul președinte al Rusiei, Dmitri Medvedev, un aliat al lui Putin, a declarat că furnizarea continuă de arme către Kiev riscă o catastrofă nucleară globală, reiterând amenințarea sa cu un război nuclear din cauza Ucrainei.
 • Ministrul german al apărării, Boris Pistorius, a reacționat duminică cu scepticism la propunerea Chinei de încetare a focului în războiul din Ucraina.
 • Uniunea Europeană a promis că va spori presiunea asupra Moscovei „până când Ucraina va fi eliberată”, în timp ce a adoptat sâmbătă un al zecelea pachet de sancțiuni împotriva Rusiei, la o zi după implinirea unui an de la începutul invaziei din Ucraina.
 • Discuţii privind manevre comune SUA-Germania-Polonia. Washingtonul, Berlinul şi Varşovia au în vedere organizarea în curând de exerciţii militare comune în Polonia în cadrul NATO, în faţa ameninţării ruse pe frontul estic, a indicat duminică seara ministrul german al apărării, Boris Pistorius.
 • Grup de opoziție: Avioane rusești avariate de explozii în Belarus. Două explozii au fost auzite pe aerodromul Machulishchy de lângă Minsk în dimineața zilei de 26 februarie, a raportat Bypol, un grup de opoziție din Belarus. Potrivit raportului, o aeronavă militară rusă a fost avariată în urma exploziilor, potrivit Kyiv Independent.

–––––

Evenimentele de duminică au fost LIVE aici pe HotNews.ro

`;}function renderNestedComments(comments, nestingLevel = 0) { let html = ''; comments.forEach(comment => { html += renderComment(comment, nestingLevel); if (comment.children && comment.children.length > 0) { html += renderNestedComments(comment.children, nestingLevel + 1); } }); return html ? html : '

';}const fetchCommentArchive = async (oldPostId) => { const url = 'https://europe-west1-hotnewsauth.cloudfunctions.net/getCommentArchive'; const response = await fetch(url, { method: 'POST', headers: { 'Content-Type': 'application/json', }, body: JSON.stringify({ data: { oldPostId: oldPostId } }) }); if (!response.ok) { throw new Error(`HTTP error! status: ${response.status}`); } const result = await response.json(); return result;};fetchCommentArchive("26109541") .then(data => { console.log('got comments data', data); const nestedCommentsHTML = renderNestedComments(data.result.comments); console.log('fltr nestedcomments html', nestedCommentsHTML); jQuery(nestedCommentsHTML).appendTo('.article-comments-archive'); }) .catch(error => console.error('Error fetching comment archive:', error));

LIVE Război în Ucraina, ziua 369: Ucraina, pregătită pentru o „mișcare disperată” a Rusiei în Transnistria / Putin face noi schimbări la vârful armatei / Atac al partizanilor în Belarus / Liderul din Transnistria spune că situația din regiune este „tensio (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Tyson Zemlak

Last Updated:

Views: 6348

Rating: 4.2 / 5 (63 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Tyson Zemlak

Birthday: 1992-03-17

Address: Apt. 662 96191 Quigley Dam, Kubview, MA 42013

Phone: +441678032891

Job: Community-Services Orchestrator

Hobby: Coffee roasting, Calligraphy, Metalworking, Fashion, Vehicle restoration, Shopping, Photography

Introduction: My name is Tyson Zemlak, I am a excited, light, sparkling, super, open, fair, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.