Mijn top 5 | Beauty Finds (juni 2024) (2024)

Er gaan iedere maand heel wat beautyproducten door mijn handen. Niet alleen vanwege mijn werk, maar ook omdat ik een enorme beautylover ben die graag van alles uitprobeert en de allerbeste, fijnste en mooiste tips wil delen. Maar wat zijn nu écht aanraders en producten die het aanbevelen waard zijn? In dit rijtje beauty finds en favorieten deel ik deze beautytips graag met je! In deze top 5 zie je producten van Biotherm, Bel Rebel, JANZEN, Hairloxx en Kneipp.

‘Lees ook: Beautytips | Je haren beschermen tegen de zon, zee en chloor.’

Mijn top 5 | Beauty Finds (juni 2024) (2) Mijn top 5 | Beauty Finds (juni 2024) (3)

Beauty finds & favorieten juni 2024

Biotherm Waterlover Sun Milk SPF50+

Waar ik voor mijn gezicht, hals en decolleté iedere dag trouw mijn SPF smeer, zou ik daar voor mijn lichaam toch echt ook strikter in moeten zijn.. Oops! Maar insmeren met deze zonnemelk is geen straf met de luchtige textuur die snel en transparant intrekt zonder plakkerig of vettig laagje of vlekken achter te laten. Bovendien komt het in een heel handzame en fijne pompflacon, ruikt hij heerlijk en is hij ook nog eens water resistant. De toevoegde Biotech Plankton, glycerine en aminozuren zijn een fijne extra voor een zachte en soepele huid.Helemaal mooi: de verpakking is gemaakt van 100% ocean bound plastic en het product draagt het Nordic Swan Ecolabel, is ocean friendly en is 97% biologisch afbreekbaar.

–> De Biotherm Waterlover Sun Milk SPF50+ is verkrijgbaar voor €43,00/200ml bij ICI Paris XL en Douglas. Tip: bij Douglas nu met 20% korting.

Mijn top 5 | Beauty Finds (juni 2024) (4)

Bel Rebel Stunned

Dit parfum is één van de uniekere die ik in mijn collectie heb en telkens wanneer ik hem draag krijg ik er complimentjes en vragen over. Ik maakte onlangs voor het eerst kennis met dit merk, waarbij de oprichtster zelf vol passie en enthousiasme over haar merk en de parfums vertelde. Alle parfums van dit merk zijn duurzaam, vegan en cruelty-free en komen in een unieke verpakkingseenheid van 69ml.

Topnoten: labdanum, geranium, rozen
Hartnoten: cannabis, nootmuskaat, kruidnagel, olibanum, mirre, vanille, anjer
Basisnoten: cederhout, vetiver, patchoeli, musk

Deze combinatie van geurnoten maakt de geur aan de ene kant kruidig en warm, maar er zit ook wat ‘droogs’ in, een subtiel zoet randje en een rijke wierook-achtige ondertoon door de mirre. Ik vind het heel volwassen en sensueel en je blijft maar aan jezelf snuffelen als je deze geur draagt.. De geur blijft heel lang op je huid en kleding terug te ruiken, waardoor echt een paar sprays in de ochtend voldoende zijn om de hele dag te kunnen genieten van dit parfum.

–> Bel Rebel Stunned perfume is verkrijgbaar voor €189,00/69ml bij Beauty X.

Mijn top 5 | Beauty Finds (juni 2024) (5)

JANZEN Sun 81

Zoek je nog een doucheproduct waarmee je direct de zomer in huis haalt, dan moet je zeker deze geur van JANZEN eens proberen. Ze hebben een heel uitgebreide lijn van Sun 81, waarvan ik een travel set en de shower foam heb. Het setje is perfect voor mee op vakantie of een weekend weg en de doucheschuim is echt heerlijk! Lekker vol, romig en zacht en de geur is het beste te omschrijven als een combinatie tussen citrus en een geel-met-wit bloemenboeket met iris en jasmijn, aangevuld met amber en musk. En die heerlijke geur blijft na het douchen nog best lang subtiel op de huid én in huis terug te ruiken :)

–> JANZEN Sun 81 shower foam is verkrijgbaar voor €8,95/200ml via Janzen.nl, bol en Douglas.

Mijn top 5 | Beauty Finds (juni 2024) (6)

Hairloxx Hair Mask

Dit haarmasker mag dan misschien ontwikkeld zijn voor de verzorging van hairextensions, maar het is ook voor natuurlijke lokken een heerlijk verwenproduct. En dat zonder parabenen, sulfaten en siliconen en in een vegan formule. Het dit jaar de 3e prijs bij de Dutch Beauty Awards en ik snap wel waarom dit product zo hoog eindigde; het maakt de haren in korte tijd zacht, soepel, glanzend en makkelijk doorkambaar. Er zit onder andere sesamzaadolie, glycerine, aminozuren van soja en tarwe, arginine, serine en threonine in. Deze combinatie voedt, herstelt, hydrateert en verzorgt zowel de haren als de hoofdhuid.

De boterige substantie is zuinig in gebruik en mijn persoonlijke gebruikstip: haren eerst wassen, dan uitspoelen, goed uitknijpen van overtollig vocht en dan pas aanbrengen, door de lengtes verdelen en na een paar minuten uitspoelen. Ook fijn: de heerlijke geur die de haren nog lang subtiel parfumeert, zelfs na het uitspoelen en drogen van het haar..

–> Het Hairloxx hairmask is verkrijgbaar voor €24,95/250ml bij Beauty by Roos.

Mijn top 5 | Beauty Finds (juni 2024) (7)

Kneipp Intensive Foot Care herstellende hielklovencrème

Kneipp Foot Care kreeg onlangs een duurzame upgrade van verpakkingen. Zo zitten de producten nu in 100% recyclebare verpakkingen met als voorbeeld 41% minder plastic in de tubes en een pot van gerecycled glas met deksel van 100% herbruikbaar materiaal van houtvezels. De lijn bestaat uit 6 producten die reinigen, verzorgen, verfrissen en voetproblemen herstellen, zoals eelt, droge huid, zweetvoeten en hielkloven. Bovendien zijn de producten vrij van microplastics, vegan en geschikt voor diabetici.

Het nieuwste product in deze lijn is de herstellende hielklovencrème met 30% ureum, 5 natuurlijke biologische oliën, panthenol en vitamine E. Mocht je nog op zoek zijn naar hét product voor zachte zomervoetjes zonder velletjes of kloofjes, dan moet je deze eens proberen. In slechts enkele keren smeren merk je al zo’n bizar verschil.. De crème is wel wat stug in het uitsmeren, dus ik raad aan deze voor het naar bed gaan te smeren en dan bedsokjes aan te trekken. Je staat dan op met verzorgd-ogende en zachte voetjes.

–> De nieuwe Kneipp Intensive Foot Care herstellende hielklovencrème is verkrijgbaar voor €9,99/50ml bij Kneipp, Holland & Barrett en Etos.

Liefs,
Desirée

Heb je vragen over dit onderwerp? Stuur me een berichtje viaFacebookofInstagram! Volg me hier ook om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Dit artikel bevat product(en) die beschikbaar zijn gesteld door een merk of bedrijf en affiliate links.

Gerelateerd

Mijn top 5 | Beauty Finds (juni 2024) (2024)
Top Articles
Update 33.1 Release Notes
For Families With Special Needs, Vouchers Bring Choices, Not Guarantees
Truist Bank Near Here
Inducement Small Bribe
Falgout Funeral Home Obituaries Houma
What's Wrong with the Chevrolet Tahoe?
Doby's Funeral Home Obituaries
Osrs But Damage
Seth Juszkiewicz Obituary
Orlando Arrest and Public Records | Florida.StateRecords.org
Mawal Gameroom Download
Vichatter Gifs
Inevitable Claymore Wow
Fredericksburg Free Lance Star Obituaries
Think Up Elar Level 5 Answer Key Pdf
Catherine Christiane Cruz
Optum Urgent Care - Nutley Photos
Mybiglots Net Associates
Olivia Maeday
Kirsten Hatfield Crime Junkie
Kohls Lufkin Tx
Student Portal Stvt
Page 2383 – Christianity Today
From This Corner - Chief Glen Brock: A Shawnee Thinker
Craigslist Sf Garage Sales
R/Sandiego
MethStreams Live | BoxingStreams
Puerto Rico Pictures and Facts
Myhrconnect Kp
Appleton Post Crescent Today's Obituaries
Desirulez.tv
Netherforged Lavaproof Boots
Cheap Motorcycles Craigslist
Free Robux Without Downloading Apps
Quake Awakening Fragments
Buhsd Studentvue
In Polen und Tschechien droht Hochwasser - Brandenburg beobachtet Lage
Infinite Campus Parent Portal Hall County
Emulating Web Browser in a Dedicated Intermediary Box
Amc.santa Anita
Deepwoken: How To Unlock All Fighting Styles Guide - Item Level Gaming
How To Customise Mii QR Codes in Tomodachi Life?
Florida Lottery Powerball Double Play
Perc H965I With Rear Load Bracket
15 Best Places to Visit in the Northeast During Summer
Walmart Careers Stocker
Minecraft: Piglin Trade List (What Can You Get & How)
Rovert Wrestling
Used Auto Parts in Houston 77013 | LKQ Pick Your Part
Great Clips Virginia Center Commons
Gear Bicycle Sales Butler Pa
Craigslist Psl
Latest Posts
Article information

Author: Rev. Porsche Oberbrunner

Last Updated:

Views: 5611

Rating: 4.2 / 5 (73 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rev. Porsche Oberbrunner

Birthday: 1994-06-25

Address: Suite 153 582 Lubowitz Walks, Port Alfredoborough, IN 72879-2838

Phone: +128413562823324

Job: IT Strategist

Hobby: Video gaming, Basketball, Web surfing, Book restoration, Jogging, Shooting, Fishing

Introduction: My name is Rev. Porsche Oberbrunner, I am a zany, graceful, talented, witty, determined, shiny, enchanting person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.