Personal trainer Oude Meer | Personal training AAN HUIS en buiten (2024)

Gezien in, of in samenwerking met:

Personal trainer Oude Meer | Personal training AAN HUIS en buiten (5)

Personal trainer Oude Meer | Personal training AAN HUIS en buiten (6)

Personal trainer Oude Meer | Personal training AAN HUIS en buiten (7)

Personal trainer Oude Meer | Personal training AAN HUIS en buiten (8)

Personal trainer Oude Meer | Personal training AAN HUIS en buiten (10)

Personal trainer Oude Meer | Personal training AAN HUIS en buiten (13)

Personal trainer Oude Meer | Personal training AAN HUIS en buiten (14)

Personal trainer Oude Meer | Personal training AAN HUIS en buiten (15)

Personal trainer Oude Meer | Personal training AAN HUIS en buiten (17)

Personal trainer Oude Meer | Personal training AAN HUIS en buiten (18)

Personal trainer Oude Meer | Personal training AAN HUIS en buiten (19)

Personal trainer Oude Meer | Personal training AAN HUIS en buiten (20)

Personal trainer Oude Meer | Personal training AAN HUIS en buiten (21)

Personal trainer Oude Meer | Personal training AAN HUIS en buiten (22)

Personal trainer Oude Meer | Personal training AAN HUIS en buiten (23)

Personal trainer Oude Meer | Personal training AAN HUIS en buiten (24)

Personal trainer Oude Meer | Personal training AAN HUIS en buiten (25)

Personal trainer Oude Meer | Personal training AAN HUIS en buiten (26)

Google reviews

Wat vinden onze klanten van YourHealth?

Uitstekend

YourHealth personal training

4.9

Gebaseerd op 74 recensies

beoordeel ons op

Sinds maart ben ik met Jimmy aan het trainen. Met een pittige vorm van astma is mijn lijf elke dag anders. Niet makkelijk om dan jezelf te blijven uitdagen en heel makkelijk om bij de pakken neer te gaan zitten. Dat laatste past alleen niet zo in mijn straatje. Met vallen en opstaan hebben we de afgelopen maanden heel hard gewerkt aan mijn spierkracht. Goed lettend op mijn ademhaling en hartslag haalt Jimmy elke training eruit wat er die dag inzit. Het resultaat mag er zijn. Ik voel me fit en sterk. Ik kan ook ineens weer een dag plat liggen en flink benauwd zijn, maar ik herstel sneller en kan veel meer aan. Ik had 10 jaar eerder met een personal trainer moeten starten.Barbara

Geweldige trainer! Denkt mee en past zijn trainingen aan mogelijkheden van klant!

We hebben een half jaar getraind met Michael om fit de zomer in te gaan. Naast de goede begeleiding en trainingen bleek het ook nog gezellig, wie had dat gedacht. Uiteindelijk een merkbaar resultaat behaald, bedankt!

Na mijn aanmelding ben ik heel snel gebeld door Dennis. Dat was een fijn gesprek. Alles is daarna snel in gang gezet om te starten. Samen met mijn dochter trainen we bij Thomas. Thomas is aan de ene kant deskundig en aan de andere kant gezellig. Hij weet je fysiek uit te dagen maar hij houdt het in de gaten dat er balans is en dat je niet over je grenzen heen gaat. Trainen was niet mijn hobby maar ik kijk nu steeds uit naar de volgende training. Op een fijne manier word je door Thomas uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen! 💪🏼

Sinds een aantal maanden train ik samen met Marieke van Zanten. Zij is een hele deskundige en flexibele trainer die weet waar ze het over heeft. Door een blessure moest zij steeds de oefeningen aanpassen zodat de training toch effectief bleef. Daarnaast geeft ze ook veel leefstijl adviezen en motiveert ze me elke keer weer.

Wekelijks krijgen we met ons team training van Laura en Michael. Beide trainers geven op een andere manier training en dat zorgt voor een fijne afwisseling in de week. Met veel enthousiasme wordt er een training op maat samengesteld die voor iedereen goed te volgen is en waarbij het mogelijk is om op jouw eigen niveau te trainen. Het contact met Dennis de eigenaar verloopt heel goed en als er een zieke is wordt er geschakeld en een andere trainer gezocht.

Dennis is altijd stipt op tijd, varieert goed met de trainingen, heeft kennis van zaken en is erg sympathiek/ positief. Echt een aanrader!UPDATE: En nu, 3 jaar later, geldt nog steeds hetzelfde. Sterker nog; zijn team is groter geworden waardoor extra lessen makkelijk te realiseren zijn bij een van zijn teamleden. Top!

Laura is een fantastische personal trainer. Zij is betrokken, flexibel en speelt heel goed in op wat ik nodig heb. Haar aanpassingsvermogen is groot en door haar fijne persoonlijkheid en bekrachtiging haalt zij het beste in mij naar boven.

Wij trainen samen. als stel, denk ‘sportieve fanatieke man’ en ‘vrouw die traint omdat het moet’, best een uitdaging. Laura zorgt elke keer weer voor een training op maat voor ons allebei. Ze weet precies wat ze doet en verder is het ook nog supergezellig!

Wat kan je verwachten, wat moet je verwachten.. altijd een grote stap om voor een personal trainer te gaan.. niet alleen financieel maar zeker ook qua vertrouwen en gevoel.. dus wij online en een match gevonden: “ laura van Driel”Wat een topper.. aardig, gezellig, geeft je vertrouwen en ja ze laat je behoorlijk afzien.. maar dat alles wel in een gezellige setting.Nu zou ik zeggen boek allemaal Laura.. maar wil je maandag en donderdag ochtend heb je pech.. dan is Laura namelijk een paar uurtjes van ons :-))

Wij zijn erg enthousiast over de trainingen. Binnen een week konden we starten met trainer Dave. Hij daagt ons uit door allerlei verschillende oefeningen (cardio, kracht en vooral de bokstraining vinden we leuk). We voelen ons fit en sterk en zijn al aardig wat afgevallen. Fijn ook dat er zoveel tips in het werkboek staan over voeding. Ook onze buren zijn inmiddels gestart bij your health. Aanrader, hadden we eerder moeten doen. Bedankt!

Tim is een geweldige trainer. Hij traint mij nu al geruime tijd. De trainingen zijn persoonlijk, afwisselend en uitdagend. Tim coacht positief, doet wat hij zegt, is opgeruimd en altijd op tijd. Hij helpt mij mijn doelstellingen te bereiken. Een absolute aanrader.

Tim Cordus is de beste Personal Trainer die ik ken. Niet alleen bouwt hij de trainingen zorgvuldig op; ook helpt hij je met de juiste mindset te trainen. Sinds hij me traint, ben ik sterker geworden, afgevallen, en is mijn leefstijl gezonder geworden.

Wij trainen sinds november onder de inspirerende begeleiding van Marieke. Het is gezellig en zij motiveert je om nog net even dat stapje extra te doen, super! We zijn fitter en zelfs afgevallen, terwijl dat niet eens het plan was.

Hele leuke trainingen door Mike en zeker een aanrader als je wat fitter wilt worden

Door de gerichte persoonlijke training die helemaal was afgestemd op mijn vraag heb ik meerdere doelen kunnen behalen. Ik trainde met Steve. Een toptrainer die zorgde voor motivatie en een afwisselend sportschema. Een trainer met topkwaliteiten! Wij gaan nog even door met trainen en nieuwe doelen behalen!

Ik train nu vier maanden twee keer per week met personal trainer Mike Verhoeks via YourHealthPT. Ik doe al langer aan krachttraining en heb vaker periodes getraind met een PT, maar Mike steekt er absoluut met kop en schouders bovenuit. We doen een interessante mix van oefeningen (barbell, dumbbell, kettlebell, cable, lichaamsgewicht) en ik maak elke week vorderingen. Mike heeft een scherp oog voor technische uitvoering en lichaamshouding en weet dit met goede aanwijzingen en mobiliteitsoefeningen te corrigeren. Door die correcties ben ik met mijn barbell squat (die altijd achterbleef) van 65kg naar 114 kg (1 rep max) gegaan. Verder, en niet onbelangrijk, is het tussen het harde werken door ook nog een gezellige training. Ik kan Mike dus van harte aanbevelen!YourHealthPT is een prettige organisatie, en het contact met Dennis tussendoor en bij de intake was heel goed en grondig, met oog voor mijn individuele doelen en zaken als blessures en eerdere ervaring. Ik merk ook dat het aan huis (binnen en buiten) trainen voor mij heel goed werkt naast mijn fulltime baan en gezin, en vergeleken met mijn andere PT-ervaringen is de prijs-kwaliteit verhouding echt prima.

Erg blij mee! Ik vind het lastig om mezelf te motiveren en ik ben blij met mijn trainer Marieke die mij daarmee helpt! Ze is ook flexibel wat handig voor mij is aangezien ik niet altijd op het zelfde moment kan. De trainingen zijn uitdagend genoeg voor mij!

Sinds 13 maanden worden mijn vrouw en ik fit gehouden door Mv. Marieke van Zanten, een vrije medewerkster van YourHealth. Marieke verwacht volle concentratie, maar reageert altijd flexibel op onze veranderende gezondheid, want met ons tachtigers verandert dat van donderdag tot donderdag nog wel eens. Met haar opgeruimde karakter is een les dan ook nooit saai. Het uur vliegt om en wij blijven fit en vrolijk.Wij zijn haar heel dankbaar ook voor de uitstekende wijze waarop ze de oefening uitzoekt en doorvoert.Groet.

I was really happy with the service provided. I was match with a great trainer (Thessa) very quickly and the process was great. Dennis and his team was very accommodating to my particular situation and work around to make it work. Definitely recommend it.

Erg blij met de persoonlijke training!

Super blij dat ik ben gaan zoeken op internet naar een personal trainer.Werd snel terug gebelt, werd gekoppeld aan trainster Thessa, was super mach. Samen 2x in de week gaan trainen en voel me fit kan weer traplopen, geen rugpijn meer, mis het als we een keer niet trainen. We zijn op de goede weg en ga hier zeker mee verder.Kan dit iedereen aanraden. Kom in beweging.

Super professionele begeleiding en top trainer. Aanrader!

Ik zal me even voorstellenIk ben freek 54 jaar samen met mijn zoon Noa 18 jaar hebben wij een abonnement van 52 lessen genomen bij YourHealth Personal Training B.VIk sport al vanaf mijn 16e jaar maar ik leer nog elke week van van Tara en Youssef( onze PT’s ) hoe ik mijn oefeningen nog beter kan doenDoor het advies van Tara ben ik zelfs van mijn schouderblessure af waar ik al jaren mee worsteldeEen personal trainer bij YourHealth Personal Training B.V is echt een aanrader het is een extra stok achter de deur om goed gemotiveerd te blijven Noa in ik zien echt verbetering in ons spieropbouwTara en Youssef jullie zijn toppersGr freek en Noa

Top lessen!

Wij hebben op donderdagavond ( in Werkhoven ) bootcamp vanuit Your Health van Dennis. En dat bevalt enorm goed! Het is heel afwisselend en er wordt goed opgelet of je de oefening goed uitvoert. Ondanks dat het aanpoten is is het reuze gezellig met alle dames en Dennis. Dus complimenten hoe dit gedaan wordt!

Dennis is een zeer fijne trainer die goed aanvoelt wat voor training de groep wilt. De oefeningen zijn afwisselend en uitdagend.

Dennis is een top trainer! Veel ervaring en veel enthousiasme!

Voor een PT gekozen vanwege ernstige rugklachten. Ik train nu bijna een jaar wekelijks met Marieke en ben een heel eind gekomen in dat jaar. Marieke zorgt met persoonlijke begeleiding, precies op maat, dat ik nooit te ver ga maar wel stappen zet om verder te komen en soms een stap terug zet als dat nodig is. Daardoor ben ik veel sterker geworden en is het vertrouwen in mijn lijf weer terug.

Sinds november ben ik aan het trainen met Mike Verhoeks. Ik ben met Mike in contact gekomen door YourHealth. Omdat ik een sporttest moet afleggen, was ik op zoek naar een zetje in de rug. Mike is een ervaren trainer die elke week voor mijn deur staat met een nieuwe uitdaging! Daarnaast word ik echt uitgedaagd om mijn grenzen te verleggen. Ik zet hierdoor net dat stapje extra, wat ik anders niet gedaan zou hebben.Naast de leuke training word er meegedacht over voeding en oefeningen die ik zelf kan doen. Mike heeft een positieve instelling waardoor je ook trots bent op de kleine overwinningen! Er worden reële doelen gesteld waardoor het leuk blijft. Ik kan iedereen deze vorm van trainen aanraden. Het is een effectieve en leuk manier van trainen.

Samen met Dennis en mijn compagnon train ik al enkele jaren 2 dagen per week. De trainingen zijn altijd anders. Altijd afgestemd op onze behoeftes. Daarnaast zorgt Dennis er voor dat je elke keer tot de limiet gaat. Stiekem is het einde van de training leuker dan de training zelf, want dan heb je het weer overleefd. Wat erg leuk is, is dat Dennis gebruik maakt van de omgeving. Trappen, heuvels, betonblokken, etc. Dat is het mooie van buiten sporten!

Dennis is al jaren mijn personal trainer en coach. Zijn bodemloze positiviteit maakt iedere training een plezier. Ik waardeer zijn vakkennis, zijn oplettendheid, zijn consistente aanpak, zijn humor, de glimlach waarmee hij binnen komt, het vertrouwen dat hij je vervolgens geeft en zijn talent om je met een dosis zelfvertrouwen achter te laten. Dennis is iemand die je graag weer ziet!

Duo PT door Dani. Helemaal top en past je training aan waar nodig is. Houdt goed rekening met blessures en doelen. Hele toegankelijke trainer 👍🏼

Zeer prettige en professionele begeleiding!

Al bijna 4 jaar train ik elke week met Dennis van YourHealth personal training. Als het weer het toelaat, altijd lekker in de buitenlucht. Ik ervaar zijn manier van trainen niet alleen als een uitdagende workout met gevarieerde oefeningen op maat, maar ook als een inner workout!Zijn persoonlijke, positieve en integere aanpak, waarin hij je aanmoedigt het beste uit jezelf te halen binnen jouw grenzen, zorgt ervoor dat ik me zowel fysiek als mentaal sterk en gezond voel!

In 2020 begonnen met PT. Ik was op zoek naar een vrouwelijke PT en iemand die persoonlijke aandacht had voor mijn wensen. Via google terecht gekomen bij YourHealth en een jaar met veel plezier, elke week vanuit huis kunnen trainen. Ik wou dat ik het eerder had gedaan! Trainer Jikke was iedere week de stok achter de deur en heeft me zowel fysiek als mentaal uitgedaagd zonder te demotiveren. Leuke en ook gezellige trainingen waar je energie van krijgt! Ik heb nu veel handvaten om zelf thuis aan de slag te gaan en…heb nu een goede routine in kunnen bouwen. Dus dank jullie wel!

Great service with a lot of care and flexibility.Top trainers! Special recommendation for Tabitha. She’ll push you to the max and you’ll only feel better after your workout!

YourHealth Personal (boxing) training has brought me back my physical fitness, mental resilience and joy and fun while doing it. The whole experience with YourHealth PT is THE best customer journey I've experienced!It started with the personal contact and engagement from Dennis, the owner, when I was looking to get back in shape, after the pandemic. He's advise was very helpful and he assigned me to the most epic boxing coach, Sander, that anyone can have. Honestly, I can't imagine wanting to train with anybody else!Throughout my current boxing training trajectory, Dennis and Sander are the most awesome partners and they help me to keep my motivation and improve my nutrition and general health.As a leadership- and organisational coach myself, I totally appreciate the support, encouragement and learning that I'm getting from both these awesome people! I can totally recommend YourHealth Personal Training to anyone who' s serious about working on their fitness and overall well being. Best present you can give yourself!Francesca Nardocci

Jikke is super spontaan en aardig en laat je op je gemak voelen. Ze heeft mij, als totale leek, enorm veel geleerd over hoe ik mijn lichaam moet gebruiken en positioneren bij oefeningen waardoor ik geen rugpijn meer heb na het sporten zoals vroeger. En het is vooral gewoon hartstikke gezellig om met haar te sporten. Aanrader dus 😊

In de basis erg fijn contact gehad met Dennis die alles goed uitlegde. We werden gekoppeld aan Sieneke die onvermoeibaar 2x per week aan de deur staat om ons te trainen. Fijn hoe ze inhaakt op wat er gebeurd (soms trainen de kinderen ineens mee, de andere keer is het toch wel heel warm en gaan we gewoon over tot een training in het zwembad!). We zijn gestart vanuit rugproblemen en conditie opbouw vs afvallen. Na een aantal weken begin je echt het verschil te merken. Ook ontvangen we allerlei voedingstips en voorbeeld gerechten. Ondanks dat sporten wellicht nooit de favoriete hobby gaat worden ben ik erg blij met zo’n fijne “stok achter de deur”!

Na 2 zwangerschappen was ik op een dieptepunt in fitheid en op een hoogtepunt in gewicht! Samen met Dennis ben ik wekelijks aan de slag gegaan om fit te worden met trainingen in de tuin. De training is elke week anders en tussen de trainingen door kreeg ik schema’s om zelf oefeningen te doen maar ook tips qua voeding. Een jaar verder ben ik weer fit, en ook de kilo’s zijn eraf gevlogen 💪🏻 Aanrader dus!

Altijd had ik wel een excuus om niet te sporten. Nu niet meer want Jikke staat gewoon twee keer per week voor de deur. Jikke weet mij iedere keer weer uit te dagen om het beste uit mijzelf te halen. Super trainingen en heel professioneel. Het beste kado wat ik mijzelf ooit heb gegeven!

Met Dennis trainen heeft me door de lockdown heen geholpen. Ben fitter, minder gestresst en voel me krachtiger. Voor iedereen die een kleine stok achter de deur nodig heeft om te trainen. Hij komt bij je langs dus geen excuus meer om niet t niet te doen. Iedere week weer een andere training en een hoop plezier. 5 sterren aanrader!

Top training, elke week weer. Telkens anders, altijd een uitdaging. Goede begeleiding. Vol energie er tegen aan. Echt aanrader. Geen excuus dat je geen tijd hebt om te sporten. Luxe gewoon aan huis. Weer of geen weer.Persoonlijke aandacht en een training op maat.

Zeer tevreden over de Personaltraining!! Afwisselende training met daarbij goede en heldere instructie en coaching! Kortom: aanrader!!

Bekijk alle beelden

Prijzen personal trainer

 • De prijs per sessie is afhankelijk van de strippenkaart die je kiest.
 • Prijzen zijn inclusief reiskosten en eventuele parkeerkosten van de trainer.
 • De kleinste strippenkaart is goed voor 15 trainingen. Hoe groter de strippenkaart die je afneemt, hoe lager de kosten per training.
 • 1+1 GRATIS. Wist je dat een sportmaatje bij ons GRATIS mee kan trainen? Zo zou je samen met een vriend(in) de kosten kunnen delen!
 • Ben je ondernemer?Dan kunnen de kosten eventueelfiscaal aftrekbaarzijn.
 • De strippenkaart is voor 3 jaar geldig.
 • Flexibel in dag, plaats, tijd en frequentie.
 • Je krijgt desgewenst een GRATIS trainingsschema voor thuis.
 • GRATIS Leefstijl werkboek.
 • Op maat gemaakte voedingsschema's mogelijk vanaf slechts €5,83,- euro per maand.
 • Proefles + intake bij serieuze interesse.

Ja, dit wil ik!

Veelgestelde vragen en antwoorden

 • De trainer komt met alle sportmaterialen naar de plek toe waar jij getraind wil worden! Dat kan bij jou aan huis zijn, binnenshuis of in de tuin. Op je werk of buiten op een plek bij jou in de buurt. Zoals in een park of bos, de duinen of op de heide. Maar ook kun je door jouw personal trainer getraind worden op een gras-, sport- of speelveldje bij jou in de buurt.
 • Je kunt er ook voor kiezen om locaties af te wisselen. Regent het bijvoorbeeld een keer hard, dan train je thuis. Is het droog, dan train je lekker in de buitenlucht. Door die variatie van locatie blijft jouw motivatie hoog en kan jouw lichaam iedere keer opnieuw uitgedaagd worden. Net als door verschillende trainingsvormen (boksen, HIIT, krachttraining, cardio, yoga, pilates, balanstraining, etc.) en door gebruik te maken van verschillende sportmaterialen als elastieken, kettlebells, dumbells, TRX, etc.
 • YourHealth werkt met strippenkaarten. Het voordeel daarvan is dat je niet vast zit aan een abonnement en je kunt zelf bepalen hoe vaak je traint. Wil je 2x in de week starten, bijvoorbeeld omdat je een boost wilt krijgen? En wil je dit later afbouwen naar 1x in de week met een GRATIS trainingsschema voor thuis? Dat kan! En andersom is uiteraard ook mogelijk. Dat zien we bijvoorbeeld bij mensen die een zeer lage conditie hebben of die last hebben van zware fysieke klachten. Dan wordt de frequentie van trainen langzaam opgebouwd, van 1 naar later 2x in de week.
 • Ook kun je gerust een keer op vakantie of een weekendje weg, zonder dat het jou trainingen kost. Geef het wel even tijdig aan bij jouw trainer.

Wil je graag vlak voor jouw werk getraind worden, rond lunchtijd op jouw thuiswerkdag of juist in de avond of in het weekend? YourHealth biedt 7 dagen in de week personal training aan huis en buiten, vanaf 06:30 tot 22:00 uur.

Het beste werkt om structureel op dezelfde dag in de week te trainen. Op die manier ontwikkel je gemakkelijk een sportroutine. Maar we trainen ook mensen die onregelmatig werken of vaak naar het buitenland reizen, waarbij dat dus lastig gaat. In zo’n situatie kun je met de trainer per week bekijken wat voor jullie haalbaar is qua dag, frequentie en tijdstip. We denken hierin graag met je mee.

 • YourHealth werkt met strippenkaarten. De exacte prijs hangt af van welke strippenkaart je kiest. Hiervoor geldt; hoe meer trainingen afneemt, hoe lager het uurtarief.
 • De kosten voor een Personal trainer aan huis liggen tussen de € 65 en € 85 excl. 21% btw per training van een uur. Wij bieden pakketten aan vanaf 15 trainingen.
 • Wil je de kosten delen met een sportmaatje? Dat kan bij ons. Het uurtarief blijft hetzelfde. Hij of zij traint dus GRATIS mee.
 • Ben je ondernemer? Dan kunnen de kosten eventueel fiscaal aftrekbaar zijn.
 • Wat krijg je?
 • Personal training en coaching waar en wanneer jij wilt;
 • Je krijgt van ons een GRATIS Leefstijl werkboek cadeau. Zodat je ook met je voeding, beweging, slaap, balans en mindset aan de slag kunt;
 • Wil je een persoonlijk trainingsschema voor thuis? Jouw trainer kan deze voor je opstellen, welke je terugvindt in de app. Dit is een extra service die we aanbieden en is dan ook voor jou als klant GRATIS;
 • GRATIS toegang tot vele algemene workouts in de app. Aan de hand van 3D video’s zie je HOE je de oefening uitvoert, met welk GEWICHT en HOE VAAK;
 • Je krijgt toegang tot onze community, met als doel jou te inspireren gezonder te gaan leven.

Samen trainen met je partner, vriendin, familielid of collega, etc.? Geen probleem, gezellig juist! Het uurtarief blijft hetzelfde en kost je dus niks extra. Een 2e persoon traint bij YourHealth GRATIS mee! Sterker nog; of je nu alleen traint of met 3 of 4 mensen, dat maakt voor ons niet uit, want het uurtarief staat vast. Ideaal dus als je de kosten wil drukken van een personal trainer!

 • Nee, dat is zeker geen probleem voor ons. Eigenlijk heeft niemand hetzelfde sportniveau of dezelfde doelstellingen. Personal training is maatwerk, ieder mens is uniek. De trainer kijkt dan ook echt naar wie hij voor zich heeft en kiest de oefeningen die passen bij ieder zijn/haar doelen, wensen, conditie, coördinatie, souplesse, snelheid en kracht. Daarnaast wordt er uiteraard rekening gehouden met eventuele blessures.
 • Dus in dit geval; is jouw vriend sterker dan dat jij bent? Dan zal de trainer jouw vriend de oefeningen vaker uit laten voeren of laten trainen met een zwaarder gewicht.
 • Doet er tijdens jouw traject een keer iemand extra mee? Overleg dit vooraf met de trainer, zodat de trainer de les goed kan voorbereiden. De extra deelnemer dient vooraf een medische vragenlijst in te vullen. Zodat de trainer op de hoogte is van zijn of haar doelen, wensen en eventuele fysieke beperkingen.
 • Jazeker, je kunt een GRATIS trainingsschema voor thuis (of op vakantie) krijgen. Fijn juist als je naast de trainingen ook zelf gaat trainen! Zo behaal je je doel sneller en houd je je sportmotivatie hoog.
 • Jouw trainer kan een trainingsschema voor je opstellen dat afgestemd zal worden op jouw wensen, doelen en mogelijkheden.
 • Het trainingsschema voor thuis (of buiten) is bij de prijs inbegrepen, hier hoef je niks extra voor te betalen.
 • Jouw persoonlijke trainingsschema vind je terug in onze app, a.d.h.v. een 3D video. Zodat je heel duidelijk kunt zien hoe je de oefening uitvoert, hoe vaak en met welke gewichten.
 • Naast de op maat gemaakte trainingsschema’s staan er je tevens algemene trainingsschema’s in de app. En je vindt ons Leefstijlwerkboek hierin terug, krijg je toegang tot onze community én je kunt via de app gepersonaliseerde weekschema’s bestellen. Met als doel jou naast de training en coaching te kunnen inspireren nóg gezonder te gaan leven.

Hier kunnen wij helaas geen standaard antwoord op geven. Het is afhankelijk van vele factoren, zoals;

 • Wat is je doel? Wil je 20 kilo afvallen, gespierder worden, wil je je oude kleren weer aankunnen? Wil je deelnemen aan een marathon of wil je gewoonweg een nieuwe leefstijl ontwikkelen?
 • Hoe vaak ga je trainen? Wil je 1 keer in de week met een personal trainer gaan trainen of 3 keer in de week? Wat ga je hiernaast doen, ga je ook zelfstandig trainen? In het algemeen geldt; hoe meer je gaat bewegen, hoe sneller je zult afvallen, hoe gespierder zult worden of hoe eerder je van je klachten af kunt komen, etc.
 • Hoe gezond eet je? Ga je serieus met je voeding aan de slag (bijvoorbeeld met ons werkboek waarin veel voedingstips staan uitwerkt)? Of schenk je hier geen aandacht aan?
 • Heb je veel last van stress? Stress heeft namelijk een negatieve invloed op je lichamelijke en psychische gesteldheid.
 • Hoe is je genetische aanleg? Zo kan de één sneller spieren opbouwen dan de ander.
 • Hoe is jouw hormoonbalans? Vrouwen in de overgang komen sneller aan en vallen moeilijker af.
 • Hoe fit ben je nu? Heb je kort geleden nog gesport of juist niet?
 • Wat heb je ervoor over om je doel te bereiken? Veel factoren hebben invloed op je gezondheid en trainingsresultaten. Denk, naast meer bewegen en gezonder eten, bijvoorbeeld aan je slaappatroon, de mate van stress, de balans tussen je in- en ontspanning maar ook je zelfbeeld en mindset. Vaak moeten er gewoonten doorbroken worden. Zo’n gedragsverandering gaat vaak niet vanzelf. Aan jou hoe je ermee omgaat, welke keuzes je hierin maakt.

Zoals je kunt lezen, kunnen we je geen garantie bieden dat je binnen een bepaalde periode bepaalde resultaten zult behalen. Wel kunnen we je hierin adviseren en ondersteunen. D.m.v. coaching, begeleiding en training gaan we voor duurzame resultaten.

Ja, dat kan. Want we hebben inmiddels een groot team dat bestaat uit vele vrouwelijke en mannelijke personal trainers.

 • Dat is afhankelijk van wat jij wil bereiken, wat jouw wensen en jouw fysieke mogelijkheden zijn. Jouw persoonlijk programma zal dan ook hierop afgestemd worden.
 • Er bestaan vele trainingsvormen en combinaties hiervan. Denk aan cardiotraining, krachttraining, bokstraining, yoga-oefeningen, pilates-oefeningen, HIIT training, etc.
 • Je kunt ontzettend veel oefeningen doen met je eigen lichaamsgewicht waarbij jij jouw hele lichaam traint. Maar ook kun je tijdens jouw training trainen met materialen die jouw personal trainer meeneemt. Denk aan wat dumbells, een medicineball, TRX, elastieken of een kettlebell. Daarnaast kun je buiten gebruik maken van stoepjes, bankjes, trappetjes, muurtjes, grote stenen waarop je kunt staan en zitten, etc. Onze trainers zijn erg creatief!
 • Jij staat iedere training centraal. Jouw personal trainer kijkt naar hoe jij je die dag voelt, hoeveel energie jij hebt en of je fysieke klachten hebt. De trainer zal jou motiveren en afremmen waar nodig en let erop dat jij de oefeningen op de juiste manier uitvoert. Zodat jij het beste uit jezelf en uit de training zult halen en blessures kunt voorkomen. Je traint dus altijd in jouw eigen tempo.
 • Door personal coaching kun je tijdens de training werken aan het verbeteren van je mentale gezondheid. Zo kun je samen met jouw trainer/coach werken aan het verbeteren van o.a. je mindset en balans. Bespreek vooraf wat jouw behoeften hierin zijn, zodat we hiermee rekening kunnen houden bij het maken van een juiste match.
 • Verschillende doelen kunnen behaald worden met jouw persoonlijke coach. Zo hebben we inmiddels vele klanten begeleid bij het behalen van de volgende doelstellingen:
 • Afvallen of aankomen;
 • Gespierder en sterker worden;
 • Meer energie krijgen;
 • Gezondere eetgewoontes;
 • Minder last snaaibuien en vermoeidheidsklachten;
 • Afbouwen van medicijnen;
 • Betere nachtrust;
 • Verbeteren werk- en lichaamshouding;
 • Vermindering of verdwijnen van lichamelijke klachten;
 • Verbeteren conditie;
 • Stabielere hormoonbalans, minder overgangsklachten;
 • Fit zwanger zijn en blijven;
 • Back in shape na een bevalling;
 • Zichtbare belijning van de spieren;
 • Minder stress;
 • Minder last van stemmingswisselingen;
 • Positiever zelfbeeld, meer zelfvertrouwen;
 • Verbeteren geheugen en concentratie;
 • Verhogen creativiteit;
 • Meer werkplezier en productiever presteren op de werkvloer;
 • Persoonlijke grenzen herkennen en ontwikkelen;
 • Betere mentale balans;
 • Beter voor jezelf zorgen, meer Me-time creëren;
 • Meer ontspanning;
 • Ontwikkeling discipline en doorzettingsvermogen;
 • Meer plezier in het sporten.

Veel ruimte hebben we niet nodig voor een training. Enkele passen bewegingsruimte is al voldoende. We kunnen binnen trainen, thuis of op je werk. Maar ook buiten bij jou in de tuin of op een plek bij jou in de buurt. Zoals bijvoorbeeld in een park of bos of op een veldje. Je traint op jouw gewenste locatie en kunt hierin varieren.

YourHealth is actief in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Gelderland en Brabant.

Naast de trainingen krijg je een GRATIS Leefstijl werkboek cadeau. Hierin staan o.a. ontzettend veel voedingstips. Wil je toch liever aan de slag met weekschema’s? Ook dit is bij ons mogelijk. Zo kun je gepersonaliseerde voedingsschema’s (incl. handige AH boodschappenlijst) bestellen vanaf slechts €5,83,- euro per maand! Klik hier voor meer informatie.

Na jouw eerste officiële training krijg je van YourHealth jouw factuur doorgestuurd via de mail, inclusief een handige (Mollie) betaallink. De betaling dient binnen 14 dagen te worden voldaan.

Onze professionals

ons team

Ruim 18 jaar ervaring

Ons team bestaat uit meer dan 100 professionele en ervaren personal trainers en is sinds 2007 actief inNoord-Holland,Zuid-Holland, Gelderland,Utrechten inBrabant.

Onze trainers zullen je begeleiden bij het behalen van jouw persoonlijke gezondheidsdoelen. De trainers leren je een gezonde leefstijl integreren in een druk leven. Uitgerust met de juiste diploma’s, ervaring en kennis weten ze altijd maatwerk te leveren. Jouw wensen, doelen en mogelijkheden zijn altijd ons uitgangspunt!

Over ons

Personal trainer Oude Meer | Personal training AAN HUIS en buiten (72)

Gratis leefstijl- en voedingstips

* N I E U W *

Speciaal voor onze klanten hebben we een -Leefstijl werkboek- opgemaakt. Je kunt er meteen mee aan de slag!Voeding heeft een groot aandeel in je (sport)prestaties en algehele gezondheid.Dat is dan ook de reden dat je veel voedingstips in het werkboek terugvindt. Maar je krijgt meer in handen;

 • Algemene voedingstips;
 • Lijsten van wat je zoal kunt kiezen als ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes;
 • Boodschappentips;
 • Gezonde route door de supermarkt;
 • Voorbeeld voedingsschema’s;
 • Tips voor onderweg;
 • Tips uit eten;
 • Werkbladen voor meer structuur in je voedingspatroon;
 • Tips om meer te bewegen in je dagelijks leven;
 • Informatie rondom stress, mindset, balans, ontspanning en slaap;
 • Coachingsvragen, welke opgesteld zijn door een motivational interviewing trainer. Zodat je stapsgewijs een plan van aanpak kunt gaan opstellen en jij op een haalbare manier jouw leefstijl kunt verbeteren!

Meer informatie

En nu?

Ben jij bereid om serieus met een YourHealth trainer te werken aan jouw persoonlijke doelen? Maar wil je eerst kennismaken met de trainer om te zien of er klik is en of onze werkwijze en visie bij jou past? Graag bieden we je een intake met proefles aan!

Intake + proefles

Vrouwelijke personal trainer

Personal trainer Oude Meer | Personal training AAN HUIS en buiten (73)

Wist je dat LET’S DO IT Personal training het dochterbedrijf is van YourHealth? Zij specialiseren zich in Personal training op locatie, speciaal vóór vrouwen dóór vrouwen. Aangezien wij nauw samenwerken zou je dus ook met een vrouwelijke personal trainer kunnen trainen!

Personal trainer Oude Meer | Personal training AAN HUIS en buiten (74)

Dennis van Leeuwen
Founder

Actief in bijna heel NL

Hoofdkantoor
Agro Business Park 22
6708 PW Wageningen

 • +31 (0)621 264 241
 • info@yourhealthpt.nl

Contact

Maak nu een afspraak voor een intake en proefles met één van onze personal trainers. Dé manier om erachter te komen of onze visie en de trainer bij je past.

Waarom personal training aan huis?

 • Personal training en coaching, waar en wanneer jij wilt;
 • Het scheelt je tijd en gedoe;
 • Je hebt echt een stok achter de deur;
 • Je bouwt een sportroutine op die past in een druk leven;
 • Je behaalt snel en duurzaam resultaat;
 • Je wordt uitgedaagd en afgeremd waar nodig, zodat je het beste uit jezelf en uit de training haalt;
 • Uitdagende en afwisselende trainingen;
 • Persoonlijke aandacht;
 • Professionele begeleiding;
 • Hogere motivatie;
 • Meer discipline, doorzettingsvermogen en zelfvertrouwen;
 • Sterkere mindset;
 • Plan op maat.

Ook liever vitaal?

Bekijk onze trainingen.

Direct afspraak maken

FAQ

Onze trainingen

Locaties

Je vindt ons in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Brabant en Gelderland. Twijfel je of wij actief zijn in jouw woonplaats? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.

Gezien in, en samengewerkt met:

Personal trainer Oude Meer | Personal training AAN HUIS en buiten (79)

Personal trainer Oude Meer | Personal training AAN HUIS en buiten (80)

Personal trainer Oude Meer | Personal training AAN HUIS en buiten (82)

Personal trainer Oude Meer | Personal training AAN HUIS en buiten (83)

Personal trainer Oude Meer | Personal training AAN HUIS en buiten (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Dr. Pierre Goyette

Last Updated:

Views: 6362

Rating: 5 / 5 (70 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dr. Pierre Goyette

Birthday: 1998-01-29

Address: Apt. 611 3357 Yong Plain, West Audra, IL 70053

Phone: +5819954278378

Job: Construction Director

Hobby: Embroidery, Creative writing, Shopping, Driving, Stand-up comedy, Coffee roasting, Scrapbooking

Introduction: My name is Dr. Pierre Goyette, I am a enchanting, powerful, jolly, rich, graceful, colorful, zany person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.